Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatağa çarşaf sermek

Rüyada yatağa çarşaf sermek

Rüyada yatağa çarşaf sermek sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına işarettir.

Rüyada yatağa çarşaf sermek gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda veya dış görünüşünüzde yapacağınız değişiklikler ilginç iş birliklerine veya ilişkilere neden olabilir.

Rüyada yatağa beyaz çarşaf sermek büyük bir proje ortaya koyacağına, eline büyük paralar geçeceğine, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada yatak çarşafı sermek kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine, helal olan lokmaya ve makbul olan mallara sahip olacağına, sorunların kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatağa çarşaf sermek atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, rüya sahibinin de bu durumun bir parçası olacağına ve insanların mutluluğunu paylaşıp, onları tebrik edeceğine, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada birine çarşaf sermek maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine işarettir.

Rüyada yere çarşaf sermek aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, fikirlerinin çatışacağına ve bu kimselerle muhabbetinin biteceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine yorulur.

Rüyada ipe beyaz çarşaf sermek problemlerle baş etmekte zorlanacağına, zorlukların yakın zamanda biteceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına, büyük bir proje gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz çarşaf sermek isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine alamet eder.

Rüyada ipe çarşaf sermek şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, çok büyük sevinç ve mutluluk yaratacak bir haber alınacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments