Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine bir şey satmak

Rüyada birine bir şey satmak

Rüyada birine bir şey satmak üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına ve iş hayatında hayırlı ve iyi kazanç sağlayan bir işe girileceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, kişinin en lüks evlere, arabalara ve topraklara sahip olacağına, hayırlı bir işte bir ortaklık kurulacağına rivayet eder.

Rüyada birine bir şey satmak gördüyseniz:

  • Ailenizle aranızda mali konular nedeniyle bazı anlaşmazlıklar olabilir.

Rüyada birine bir şey satmak hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine, sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya delalet eder.

Rüyada pazarda bir şey satmak çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine inanılır.

Rüyada eskiciye bir şey satmak çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine işarettir.

Rüyada bir şeyi satmak zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, işlerin sürekli büyüyeceğine, bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına işarettir.

Rüyada bira satmak sorunlarından kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına, geçiminin kolaylaşacağına, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, hayırlı zamanlar geçireceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dergi satmak çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada şalgam satmak yapılan işin bol kazanç getireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine inanılır.

Rüyada sigara satmak insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments