Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şeyi satmak

Rüyada bir şeyi satmak

Rüyada bir şeyi satmak yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, girdiği bir ortaklık sayesinde işlerini daha da büyüteceğine ve çok saygın bir iş markası olacağına, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve bu sayede çok huzurlu bir döneme gireceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir şeyi satmak gördüyseniz:

  • Çekinmeden sorabilirsiniz.

Rüyada eskiciye bir şey satmak sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, haybeye para ve zaman harcayacağına tabir olunur.

Rüyada bir şeyi satmak ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına, çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına delalettir.

Rüyada birine bir şey satmak büyük sorumluluklar alacağı bir mevkiye yükseleceğine, yaşayacağınız olumsuz gelişmeler nedeni ile neşenizin kaçacağına ve moralinizin bozulacağına, hayatı boyunca hep sevileceğine, saygı göreceğine, aynı zamanda da korunup kollanacağına delalettir.

Rüyada pazarda bir şey satmak miras konularında sıkıntılar çıkacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına alamet etmektedir.

Rüyada pırasa satmak iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine delalettir.

Rüyada deri ceket satmak özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sadece kazancının eksilmesiyle kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada ayran satmak dinin emirlerini hiçe sayacağına, rüyayı gören kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, kısmetlerinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaşık satmak kendisine olan özgüveninin de artacağına, üzüleceğine, yıpranacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments