Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden yüzük alıp takmak

Rüyada birinden yüzük alıp takmak

Rüyada birinden yüzük alıp takmak sıkıntılarından ve sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yakın bir zaman içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, kötü durumlara düşürüleceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, düşünce ve hatta kişilerden uzaklaşacağına, rüyayı gören kişinin rahatının ve huzurunun yerine geleceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, huzurlu bir yaşam sürüleceğine, maddi açıdan borçların ödeneceğine, atılıma geçeceğine tabir olunur.

Rüyada birinden yüzük alıp takmak gördüyseniz:

  • Aldatabilir ya da aldatılabilirsiniz.

Rüyada birinden yüzük alıp takmak daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, büyük başarı kazanacağına, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada yüzük alıp takmak ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına yorulur.

Rüyada altın yüzük alıp takmak hayatının daha kolay olacağına, nankörlük ve vefasızlık göreceğine, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine rivayet eder.

Rüyada altın bilezik alıp takmak her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, büyük sorunlar ile başbaşa kalacağına, elindeki imkanların artacağına alamet etmektedir.

Rüyada saat alıp takmak kötü noktalara geleceğine, dürüst bir şekilde yaşayacağına, engel tanımayan biri olacağına işarettir.

Rüyada küpe alıp takmak düşmanını alt edeceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bilezik alıp takmak kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, üzüntülü bir duygu haline bürüneceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına ve iflas etmeyeceğine delalet eder.

Rüyada gözlük alıp takmak sorunların ve engellerin biteceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, külfetinin ve yükünün artacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments