Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüzük alıp takmak

Rüyada yüzük alıp takmak

Rüyada yüzük alıp takmak işlerin büyük bir açmaza gireceğine, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, onunla yaşamını birleştireceğine, hayaline kavuşacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, geç de olsa huzura erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüzük alıp takmak gördüyseniz:

  • Boşboğazlık etmeyin.

Rüyada altın yüzük alıp takmak ileride de bu işin meyvelerini bolca toplayacağına, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüzük alıp takmak yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, her konuda çok şanslı, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına delalet eder.

Rüyada birinden yüzük alıp takmak iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, daha fazla gelir ve mal elde etmek için hatalı, yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, yakın bir zamanda ortaya çıkan sağlık sorununun tedavi edileceğine, çocuk sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada saat alıp takmak sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına rivayet eder.

Rüyada altın bilezik alıp takmak çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gözlük alıp takmak sevdiği kişilerle kurduğu ortaklılarda büyük kazançlar elde edeceğine, sağlığının çok iyi bir şekilde olacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küpe alıp takmak gülmeye hasret kalacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine yorulur.

Rüyada bilezik alıp takmak umutsuzluğa ve karamsarlığa düşmeyeceğine, daima ona hürmet göstereceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments