Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden turşu almak

Rüyada birinden turşu almak

Rüyada birinden turşu almak etrafındaki insanlara yardım edeceğine, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, parasız ve işsiz kalacağına, duygularının karşılık göreceğine, aşkının da kalıcı olacağına, kafasını toparlayacağına, kısa sürecek bir üzüntü sonrasında refaha ereceğine, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına ve birlikte mutlu ve huzurlu bir hayat sürmek için ne gerekiyorsa yerine getireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine delalet eder.

Rüyada birinden turşu almak gördüyseniz:

  • Duygularınızı saklamakta zorlanabilirsiniz.

Rüyada sarımsak turşusu yemek işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine, dinamik olacağına, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada karpuz turşusu görmek yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, günahkar olacağı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada salatalık turşusu kurmak kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, seven kişilerin mutlu bir hayata kavuşacaklarına, sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine alamet eder.

Rüyada badem turşusu görmek emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, inancına hep sadık kalarak yaşayacağına, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada pilav ve turşu görmek kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına inanılır.

Rüyada turşuluk kelek görmek hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada turşu dağıtmak aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, gözyaşının kuruyacağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine, maddi anlamda zayıflayacağına rivayet eder.

Rüyada salatalık turşusu yemek bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, tamamen içine kapanacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments