Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada salatalık turşusu kurmak

Rüyada salatalık turşusu kurmak

Rüyada salatalık turşusu kurmak yakın zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, kendisini bu duruma düşüren kişiler ile irtibatını tamamen keseceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, beklentilerinin gerçekleşeceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, hayatından razı geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada salatalık turşusu kurmak gördüyseniz:

  • Aranızda yaş farkı olan kişiler hayata farklı açılardan bakmanızı sağlayabilir.

Rüyada salatalık turşusu kurmak insanları yönlendiren, onlara iş öğreten ve öncülük ederek yol gösteren kişi konumuna geleceğine, bilgin ve usta kişi haline geleceğine, söz sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada biber turşusu kurmak arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında yeni kapılar açılacağına, ödemelerini yapamaz hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada salatalık turşusu yemek çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, eline güzel fırsatların geçeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada salatalık turşusu görmek eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, kötü günleri geride bırakacağına, yardımın alınacağına delalettir.

Rüyada salatalık turşusu yediğini görmek kimseden korkmayacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, hastalıkların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil salatalık turşusu görmek çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine ve çok saygın bir kişi olunacağına, rüya sahibinin de şölen tadında günler yaşayacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine delalettir.

Rüyada turşuluk salatalık görmek hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine inanılır.

Rüyada köprü kurmak hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin emellerine ulaşmayı başaracağına, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, bundan da son derece mutlu olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments