Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turşuluk kelek görmek

Rüyada turşuluk kelek görmek

Rüyada turşuluk kelek görmek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, ihtiyaçlarını giderebileceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede rüya sahibinin rahat bir nefes alacağına, büyük kazanç elde edileceğine, çok güzel bir projenin geçirileceğine ve başarılı bir kişi olunacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine ve rüya sahibinin aksiliklere ve engellere takılmayacağına, rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, büyük üzüntüler çektikten sonra kendi işinin başına dönerek çok büyük bir üzüntü ve pişmanlık duysa da işi için çeşitli çalışmalar yapmaya çalışacağına, kalifiye elemanlar arasına gireceğine rivayet eder.

Rüyada turşuluk kelek gördüyseniz:

  • Aniden ortaya çıkan çok farklı konuda şeyle uğraşmanız gerekebilir.

Rüyada kelek turşusu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada turşuluk kelek görmek işlerinin rast gideceğine, yapılan işlerin yarardan çok zarar getireceğine, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kelek görmek deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine işarettir.

Rüyada kavun keleği görmek bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına işarettir.

Rüyada yeşil kelek görmek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, geçineceğine, sıkıntılı ve zor günler geçireceğine fakat yalnız kalmayacağına rivayet eder.

Rüyada kelek kavun yemek girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına inanılır.

Rüyada kavun kelek görmek bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, dertlerini ve kederlerini arkasında bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kelek karpuz kesmek yolunda gitmeyen işlerin kısa bir zaman içerisinde düzeleceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments