Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karpuz turşusu görmek

Rüyada karpuz turşusu görmek

Rüyada karpuz turşusu görmek istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, mülkiyetinin de artacağına, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine, hayat içerisinde tertemiz bir sayfa açılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, işinde herkesten bir adım önde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada karpuz turşusu gördüyseniz:

  • Harekete geçmek için gerekli desteğe sahipsiniz.

Rüyada karpuz turşusu görmek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada lahana turşusu görmek Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine rivayet eder.

Rüyada acı turşu yemek sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada biber turşusu yapmak eğer evli ise bir çocuk sahibi olacağına, dertlerinin şifasını bulacağına, refah düzeyinin düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada acı turşu biber görmek aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, kazancın günden güne düşeceğine, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada turşu suyu dökmek uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, yeni işlere atılacağına, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada kavun turşusu yemek kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada turşu koymak emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına, kişinin bir müddet doğru karar vermek adına içinde bulunduğu ortamdan uzaklaşacağına ve inzivaya çekileceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments