Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pilav ve turşu görmek

Rüyada pilav ve turşu görmek

Rüyada pilav ve turşu görmek çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, borçların artacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine rivayet eder.

Rüyada pilav ve turşu gördüyseniz:

  • O nedenle sevdiğiniz kişileri aramanızda fayda var.

Rüyada pilav ve turşu yemek hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına alamet eder.

Rüyada pilav ve turşu görmek hayırlı haberler alacağına, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, yeni işlere girip daha büyük kazançlara sahip olmak için kendi işini kuracağına ve bu sayede istediği herşeye kavuşup hemen ardından hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada kavun turşusu görmek iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine, bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına delalettir.

Rüyada tatlı turşu yemek iyi geleceğe, mutlu ve huzurlu olmaya, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, işlerinden feragat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada patates turşusu görmek inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına alamet eder.

Rüyada üzüm turşusu görmek borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, üzüntülerin ve endişelerin yakın bir zamanda biteceğine, yapılan hataların ve düşülen kötü durumların düzeltileceğine ve çok hayırlı ve çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine alamet eder.

Rüyada kavanozda turşu görmek işlerin çok zor geçtiği bir dönemde kurulacak olan başarılı bir ittifak ile deyip yerindeyse iş dünyasında fırtınalar estirileceğine, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına işarettir.

Rüyada turşu şişesi görmek kısa sürede atılacak olan başarılı adımlar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, uzun süredir devam eden bir sorunun yakın zamanda çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments