Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada telefon numarası söylemek

Rüyada telefon numarası söylemek

Rüyada telefon numarası söylemek kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, kendisi için faydalı şeyler yapacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, kalabalıktan uzak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefon numarası söylemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda size danışan veya tavsiyelerinize kulak veren kişiler olabilir.

Rüyada telefon numarası söylemek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, insanların afiyet bulacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada numara söylemek çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada telefon numarası aldığını görmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, bununla yüceleceğine, kendini Allah yolunda daha fazla amel işlemeye yoğunlaştıracağına, böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine alamet eder.

Rüyada telefon numarasını çevirememek gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına delalet eder.

Rüyada bir kızdan telefon numarası almak kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, rızkının genişleyeceğine, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına delalet eder.

Rüyada kızdan telefon numarası almak hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına işarettir.

Rüyada birine telefon numarası vermek göreceği destekten dolayı moral bulacağına, ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, karşısına çıkacak pürüzlerin kendisini yıldıramayacağına delalet eder.

Rüyada birisine telefon numarası vermek elinin kolunun bağlanacağına, işlerinin bozulacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments