Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin telefon numarasını görmek

Rüyada birinin telefon numarasını görmek

Rüyada birinin telefon numarasını görmek hayatının olumlu şekilde devam edeceğine, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, gelişim içine gireceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine rivayet eder.

Rüyada birinin telefon numarasını gördüyseniz:

  • Gerek iş, gerek duygusal hayatınızda yeniliklere açıksınız.

Rüyada telefon numarası almak insanları kandıracağına, düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine işaret eder.

Rüyada kızdan telefon numarası almak kendine ait açacağı bir işyeri sayesinde başkalarının kazanç sağlamasına, para kazanmasına da vesile olacağına, alkış alacağına, karamsar ve umutsuz olacağına delalet eder.

Rüyada telefon numarası yazmak daha güçlü hale geleceğine, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, daha büyük adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada bir kızdan telefon numarası almak hayırlı kazançlar elde edeceğine, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin telefon numarasını almak ticaret ehli kişi olacağına, insanlara iş öğreteceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada telefonda numara görmek işinde de hep başarılı olacağına, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, kişinin hak etmediği durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada cep telefonu numarası görmek maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine, düzenli ve disiplinli bir yaşam kuracağına, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir kıza telefon numarası vermek hayırlı terfiler alınacağına, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve rüyayı gören kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments