Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden telefon hediye almak

Rüyada birinden telefon hediye almak

Rüyada birinden telefon hediye almak gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine delalet eder.

Rüyada birinden telefon hediye almak gördüyseniz:

  • İlerlemenize yardım edebilecek bağlantılar kurmanızı sağlayacak şekilde iletişim ağınızdan faydalanmalısınız.

Rüyada hediye cep telefonu almak umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına, ticaret ehli kişi olacağına, üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine yorulur.

Rüyada hediye telefon görmek mal ve mülk sahibi olunacağına, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, eve huzur dolacağına, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinden cep telefonu hediye almak istediği her şeyi fazlasıyla elde edeceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada birinden hediye telefon almak kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine işarettir.

Rüyada telefon hediye aldığını görmek saygısını toplayacağına, açık zihinli, sağlıklı biri olarak adımlar atacağına, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine telefon hediye etmek parasız günler geçireceğine, aç kalacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada telefon hediye edilmek kişinin gaflet ve delalete düşeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, tüm bu zorluklarla birlikte bir de çevresindekilerden destek görmeyeceğine yorulur.

Rüyada birinden telefon hediye almak rahat edeceği ve mutlu olacağı bir döneme gireceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına, kazalara ve belalara yakın duracağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments