Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hediye telefon görmek

Rüyada hediye telefon görmek

Rüyada hediye telefon görmek daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, insanları kıracağına ve üzeceğine, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, içinde bulunulan durumdan ötürü bir türlü gerektiği gibi bir işe girilemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada hediye telefon gördüyseniz:

  • Karşı taraftan bir haraket beklemeden hemen gereken teşebbüsleri yapmalısınız.

Rüyada birinden telefon hediye almak kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına delalettir.

Rüyada cep telefonu hediye edildiğini görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, yokluk çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada telefon hediye almak maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada hediye telefon almak çok mutlu olunacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, razı geleceğine işaret eder.

Rüyada telefon hediyesi almak rüyayı gören kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, hayatındaki tüm zorlukların gelip geçici olacağına delalet etmektedir.

Rüyada telefon hediye edildiğini görmek işlerin bu yüzden epey aksayacağına, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada birine telefon hediye etmek gelişim içine girileceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine, işte başarılı adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada birinden cep telefonu hediye almak hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments