Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarhana aşı görmek

Rüyada tarhana aşı görmek

Rüyada tarhana aşı görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, büyük bir zenginlik elde edileceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, başlayan bir ilişkide  güvensizlik yaşanacağına, eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, kıvrak zekâsı sayesinde de işinde alıp yürüyeceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, düzeninin bozulacağına delalettir.

Rüyada tarhana aşı gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan da zayıf değilsiniz.

Rüyada tarhana aşı görmek kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına inanılır.

Rüyada ağaç aşısı yapmak endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına rivayet eder.

Rüyada kendine aşı yapmak kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine, borçlarının biteceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, rahatlığa erileceğine inanılır.

Rüyada aşı yaptırmak rahata ereceğine, mutlu olacağına, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine inanılır.

Rüyada aşı yapmak hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına işaret eder.

Rüyada aşılanmış ağaç görmek iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, pürüzlü durumları halletmek için aile üyelerini ikna etmek isteyeceğine, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bulgur aşı görmek insanlara ilim irfan aşılayacağına, rızkın ve kazancın artacağına, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada grip aşısı olmak ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına, dost ve akrabaların katılacağı bir eğlence yapılacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments