Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarhana yapıldığını görmek

Rüyada tarhana yapıldığını görmek

Rüyada tarhana yapıldığını görmek gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine tabir olunur.

Rüyada tarhana yapıldığını gördüyseniz:

  • Yeni şeyler denemek veya keşfetmek isteyebilirsiniz.

Rüyada tarhana yapıldığını görmek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaş tarhana yemek sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına tabir olunur.

Rüyada pişmemiş tarhana görmek ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına, bedeninin şifa bulacağına, moralinin düzeleceğine, dini duygularının ve inancının güçleneceğine ve dolayısıyla da iç huzuru yakalayacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine işarettir.

Rüyada tarhana pişirmek hiç hayal edilmeyecek mevkilere terfiler alınacağına, meslek hayatında başarı ve zafer elde edeceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kurtlu tarhana görmek bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine yorulur.

Rüyada tarhana çorbası içmek yüzünü Kâbe’den başka bir tarafa çevirmeyeceğine, ticarette yapacağı yeni atılımlar sayesinde muvaffak olacağına, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada tarhana ovalamak maddi ve manevi zarara uğranacağına, yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tarhana yapmak kişinin dünya mallarının ve lezzetlerinin çoğunluğu ile nasipleneceğine, çok büyük zararlar edeceğine, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments