Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahlı savaş görmek

Rüyada silahlı savaş görmek

Rüyada silahlı savaş görmek sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, rahat nedir öğreneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahlı savaş gördüyseniz:

  • Dostlarınızla beraber olup, aktif olacağınız organizasyonlar düzenleyebilirsiniz.

Rüyada savaşta silah görmek bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine rivayet eder.

Rüyada silahla savaştığını görmek maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, özlem gidereceğine tabir olunur.

Rüyada silahlı savaş görmek başarılarının sürekli olacağına, işlerin günden güne daha da açılacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada savaş silah görmek ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine, hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada savaş ve silah görmek atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına yorulmaktadır.

Rüyada savaş silahları görmek rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada savaş görmek hem hayatının kurtulacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada savaş tatbikatı görmek ticaretinin gelişeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments