Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada şapka denemek

Rüyada şapka denemek

Rüyada şapka denemek haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, işlerinin tersine dönüp, maddi zarara uğrayacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, çok üzüntülü ve stresli günlerin yaşanacağına işarettir.

Rüyada şapka denemek gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi sinirlendirmeye çalışabilirler.

Rüyada şapka denemek parasal olarak çok büyük bir kazanç elde edileceğine, yapacağı çalışmalar sırasında etrafındaki insanlardan ihanet görebileceğine, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine yorulur.

Rüyada yeni pantolon denemek az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine, yaşanan bir rahatsızlıktan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine alamet eder.

Rüyada çizme denemek sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, müjdeli olaylar yaşayacağına, stresini ve yorgunluğunu atacağına, psikolojik olarak kendisini çok iyi hissedeceğine, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine delalet etmektedir.

Rüyada gömlek denemek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, bir sebeple bazı tartışmalar yaşanacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada etek denemek huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, üzgün olacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, evlatların hayırsız çıkacağına inanılır.

Rüyada yeşil ayakkabı denemek işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, isteklerin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada kıyafetler denemek yaşadığı olayın boyutu hakkında bilgi sahibi olacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, aradığı çareleri bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bluz denemek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, eline büyük paralar geçeceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments