Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renk şapka görmek

Rüyada mavi renk şapka görmek

Rüyada mavi renk şapka görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borçtan dolayı üzüleceğine, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine, öz güveninin yerine geleceğine, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi renk şapka gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız şeyleri ek gelir getirebilecek şekilde formüle edebilirsiniz.

Rüyada mavi renk şapka görmek sevilen kişiler sayesinde işte daha üst noktalara çıkılacağına, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine inanılır.

Rüyada mavi şapka takmak sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi bebek şapkası görmek bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına, bazı iş birlikleri yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada renkli şapkalar görmek neşeleneceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine delalet eder.

Rüyada renkli şapka takmak kişinin bir çocuk gibi şen ve coşkulu günler geçireceğine, bunun da kendisini istediği hayata adım adım taşıyacağına, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına rivayet eder.

Rüyada renkli şapka görmek başka bir ülke veya şehirde sunum ya da toplantı içinde bulunulacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına, maddi açıdan iş hayatında zarar getirecek bir konu ile ilgili olarak çok temkinli adımlar atılacağına işaret eder.

Rüyada mavi renkli kol saati görmek dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına işaret etmektedir.

Rüyada mavi yeşil renk görmek tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine bu sayede karşısına çıkacak aksiliklerin, engellerin, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, dertlerin ardı ardına patlak vereceğine, ruhsal olarak etkileneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments