Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden korkmak

Rüyada birinden korkmak

Rüyada birinden korkmak sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, yeni insanlarla tanışacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, gittikçe büyüyeceğine ve bu yüzden rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinden korkmak gördüyseniz:

  • Evinizde bazı yenilikler yapmanız ya da iş hayatınızı ilgilendiren şansları destekleyecek adımlar atmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada sürekli korkmak mesleğindeki başarısının artacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine inanılır.

Rüyada bir erkekten korkmak çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıyametten korkmak beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, korkularının sona ereceğine alamet eder.

Rüyada yavru kediden korkmak kendisiyle övüneceğine, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına inanılır.

Rüyada ruh görüp korkmak hayallerinin tek tek gerçekleşeceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, alınan borçların geri ödenemeyeceğine delalettir.

Rüyada banyoda korkmak kişinin her zaman sosyal biri olacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına rivayet eder.

Rüyada deniz görüp korkmak kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına işarettir.

Rüyada eski sevgiliden korkmak aile hayatının kötüye gideceğine, atılan adımların başarıya çıkacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments