Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkekten korkmak

Rüyada bir erkekten korkmak

Rüyada bir erkekten korkmak kazancının düşeceğine, başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, rüya sahibinin eskisine göre çok daha akılcı ve mantıklı davranarak, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine, yaşanan bütün sıkıntıların ve çekilen zahmetlerin karşılığını vereceğine inanılır.

Rüyada bir erkekten korkmak gördüyseniz:

  • Körlemesine yapacağınız işlerle kimseyi memnun etmeniz mümkün değildir.

Rüyada erkekten korkmak yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir erkekten korkmak bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine delalet eder.

Rüyada hayvanlardan korkmak boşanmaya, kişi hasta ise ölümün vaki olduğuna, kişinin malını kaybedebileceğine, iş ve alışverişinde durgunluk olacağına, gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile dünyaevine girileceğine, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kangurudan korkmak sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, maddi olarak zayıflayacağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına alamet eder.

Rüyada polisten korkmak büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinden korkmak kudretli kişiler arasına gireceğine, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına alamet eder.

Rüyada hamam böceğinden korkmak manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine tabir olunur.

Rüyada uyurken korkmak kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, güzel zamanlar geçireceğine, bir mal alım satımı dolayısıyla yaşanan bir sıkıntının ortadan kalkmasına yardım edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments