Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliden korkmak

Rüyada eski sevgiliden korkmak

Rüyada eski sevgiliden korkmak kendisini işine veremeyeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, işlerin yoluna gireceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliden korkmak gördüyseniz:

  • Tam olarak formüle etmeden önce planlarınızı detaylı olarak diğerleriyle paylaşmamanızda fayda var.

Rüyada eski sevgiliden korkmak huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, yapılan işte geriye düşüleceğine, prestij kaybı yaşanacağına, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına işarettir.

Rüyada sevgiliden korkmak tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin oturduğunu görmek eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, aydınlığa çıkılacağına, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyi çok mutlu görmek parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyi eşiyle görmek hastalıklara şifa bulunacağına, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinizin yeni sevgilisini görmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, atacağı adımlar ve göstereceği sabır sayesinde hiç düşünmediği kadar büyük başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgilisiyle dans etmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, iflas edeceğine ancak yine de yılmayıp ayağa kalkmak için yeni yollar arayacağına, alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiliye küfür etmek sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yetersiz gördüğü noktalarda kendini ilerleteceğine, eşler arasında büyük tartışmalar yaşanacağına ancak daha sonra sağduyulu davranılması ve daha sabırlı olunması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments