Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden hamile kalmak

Rüyada birinden hamile kalmak

Rüyada birinden hamile kalmak sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına, sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, çok daha sakin ve aklıselim bir insan olacağına, kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine, başı sıkışanın çare bulmasına önayak olacağına delalet eder.

Rüyada birinden hamile kalmak gördüyseniz:

  • Dış uyarılara açıksınız.

Rüyada erkek çocuğuna hamile kalmak iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine inanılır.

Rüyada ikiz hamile kalmak muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine tabir olunur.

Rüyada ikize hamile kalmak işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine alamet eder.

Rüyada başka birinden hamile kalmak bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, kolay kolay yıkılmayacak sağlam temeller üzerine inşa ettiği hayatıyla herkesi kıskandıracağına, verdiği emeklerin boşa gideceğine işarettir.

Rüyada eşinin hamile kaldığını görmek mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, insanlara olan güvenini kaybedeceğine, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamile kaldığını duymak hayatından ve şansından yana razı geleceğine, hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına, kazançlı işlere girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada nikahsız hamile kalmak buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, ancak daha sonra çok büyük bir pişmanlık yaşayıp kırdığı insanlardan özür dileyeceğine inanılır.

Rüyada ilişkiye girmeden hamile kalmak ona kol kanat gereceğine, parasının ve malının çoğalacağına, kalbini tekrar hayata açacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments