Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil fasulye yemeği yapmak

Rüyada yeşil fasulye yemeği yapmak

Rüyada yeşil fasulye yemeği yapmak düşmanlıkların ve nefretin yok olacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil fasulye yemeği yapmak gördüyseniz:

  • Olayları yüzeysel algılamamanızda fayda var.

Rüyada yeşil fasulye yemeği yapmak geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine, adından konuşulur olacağına, terfi edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil fasulye yemeği görmek müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada etli yeşil fasulye yemek hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, rüya sahibinin tehlikeli insanlardan, kazalardan, belalardan, melanetli olaylardan ve musibetten uzak olacağına bu sayede huzurlu, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada yeşil fasulye yemek iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, uzun süre kötü giden bir işin düzeltileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeşil fasulye yemeği pişirmek her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, yakın zaman içinde iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı projeler sayesinde üst bir mevkiye terfi alacağına, hayatının, düzeninin, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına delalettir.

Rüyada yeşil fasulye turşusu yemek sorunlarının çözüleceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve ettiği duaların da kabul olacağına, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, zengin olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada taze yeşil fasulye yemek aile hayatında yaşanacak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, iş hayatı için alınmış ancak ödenememiş borçların yakında ödeneceğine delalet eder.

Rüyada taze fasulye yemeği yapmak zor zamanların çok eskide kalacağına, işlerindeki verimin her geçen gün daha fazla artacağına, kişinin sadece kazancının değil aynı zamanda rütbesinin de yükseleceğine, takdir edilen kişi olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments