Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarlada fasulye görmek

Rüyada tarlada fasulye görmek

Rüyada tarlada fasulye görmek zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, büyük bir rahatlama yaşayacağına, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, esenlik, huzur ve saadet bulacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına, ticaretinin de hızlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tarlada fasulye gördüyseniz:

  • İş birliğine açık olmalı, yardım edilmesi gereken konulardan kaçmamalısınız.

Rüyada yeşil fasulye tarlası görmek büyük bir sıkıntı ile karşılaşılacağına, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına yorulur.

Rüyada tarlada fasulye görmek dertlerini, sıkıntılarını, sorunlarını unutacağına, ihtiyaçlarını karşılayamayacağına ve deyim yerindeyse ele güne muhtaç durumlara düşeceğine, çok ağır ve zor işleri daha kolay ve kısa zaman içinde yapacağına, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine yorulur.

Rüyada fasulye tarlası görmek müjdeli haberler alınacağına, zahmetli bir işin sona ereceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine yorulur.

Rüyada tarlada yeşil fasulye görmek kısmetinin de açılacağına, özellikle mutsuz ilişkileri sonlandırmak için hamlelerde bulunacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına işaret etmektedir.

Rüyada tarlaya fasulye ekmek büyük bir mala sahip olacağına, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına delalet eder.

Rüyada tarlada yeşil fasulye toplamak girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, torunlarına dahi yeteceğine, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza yorulmaktadır.

Rüyada ak fasulye görmek çok büyük ve güzel bir ilişkinin başlayacağına, modern insanlarla tanışılacağına, arif kimselerden sayılacağına işaret eder.

Rüyada yeşil fasulye turşusu yemek bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hayırlı, kişiyi çok seven ve ömür boyu üzerine titreyen bir kısmetle karşılaşıp, herkesin hayranlık duyacağı bir düğünle dünya evine girileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments