Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden elma aldığını görmek

Rüyada birinden elma aldığını görmek

Rüyada birinden elma aldığını görmek söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, hem yıpranacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinden elma aldığını gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız şeylerin sözünü vermemelisiniz.

Rüyada elma aldığını görmek gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, işten ve güçten el etek çekileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kırmızı elma aldığını görmek alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, küçük bir hastalıktan muzdarip olacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yeşil elma aldığını görmek dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, başarıya ve amaçlarına çok yaklaşacağına delalet eder.

Rüyada birinden elma aldığını görmek ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine, içini açmaya karar vereceğine, kulluk derecesinin artmasına alamet eder.

Rüyada daldan yeşil elma toplamak yaşadığı yerden bir süreliğine ayrılacağına, hep içinde şüphelerin ve sıkıntıların kalacağına bunun da kendisini huzursuz edeceğine, çok daha kötü günler gördüğü zaman da bu insanların kendisine yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada küçük yeşil elma yemek çevre, iş ve mekan değiştireceğine, çalışan kişiler için ise, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada ceviz ve elma görmek sıkıntılarının biteceğine, kazancının artacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına işaret eder.

Rüyada iki tane elma görmek rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, acılarını ve kederlerini içine atacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments