Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kırmızı elma aldığını görmek

Rüyada kırmızı elma aldığını görmek

Rüyada kırmızı elma aldığını görmek atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, borca batacağına, geçim derdi çekeceğine, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırmızı elma aldığını gördüyseniz:

  • Evinizde, yaşadığınız yerde, iş yerinizde veya yakın çevre ilişkilerinizde rahatınızı veya verimliliğinizi arttırıcı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada kırmızı elma aldığını görmek kucaklaşacağına, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine tabir olunur.

Rüyada elma aldığını görmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, patlama noktasına geleceğine, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine ve zenginlik kapılarının sonuna kadar açılacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil elma aldığını görmek insanları kıracağına ve üzeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinden elma aldığını görmek büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, hasta ve üzgün olacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına delalettir.

Rüyada kırmızı elma yemek daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kırmızı elma ısırmak yeteri kadar sağlıklı ve rahat olacak aşamaya yakın bir zamanda geleceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, yeni kapılar açılacağına delalettir.

Rüyada tatlı kırmızı elma yemek eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, sıkıntılarının Allah’ın izni ile en kısa zamanda biteceğine, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına delalettir.

Rüyada kırmızı elma bahçesi görmek eline büyük fırsatlar geçeceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine ve rahat edip büyük mutluluklar kazanacağına, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments