Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden çorap aldığını görmek

Rüyada birinden çorap aldığını görmek

Rüyada birinden çorap aldığını görmek attığı her adımı düşüneceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına alamet eder.

Rüyada birinden çorap aldığını gördüyseniz:

  • Yardım almanız gereken yerleri belirlerseniz, kendinize ayıracak zamanınız fazlalaşabilir.

Rüyada yeni çorap aldığını görmek daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, zorlukların bitmesine, geçim sıkıntısının son bulmasına, içine düştüğü yokluktan ve sıkıntıdan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının çorap aldığını görmek kısmetlerinin ve şansının kapanacağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, haneden birinin evlilik yolunda adım atacağına, nur topu gibi bir bebeğin geleceğine, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına tabir olunur.

Rüyada birinden çorap aldığını görmek kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, kafasının ve hayatının dingin olması sayesinde de yediği kuru ekmek bile olsa ona kebap gibi geleceğine, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine inanılır.

Rüyada çorap satın aldığını görmek işinde yükseleceğine, parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına alamet eder.

Rüyada çorap aldığını görmek stresli bir ortama gireceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine, teşekkür ve şükran duyacağı bir iyilikte bulunacağına yorulur.

Rüyada birinin çorap aldığını görmek kolay ve güzel bir hayatı olacağına, yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada çorapta delik görmek hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, kişinin ağız tadının ve rahatının yerine geleceğine, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza alamet eder.

Rüyada ince çorabın kaçtığını görmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, aksiliklerle boğuşulacak ve zorluklar yaşanacak bir çalışmaya girileceğine, endişelerin biteceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments