Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ince çorabın kaçtığını görmek

Rüyada ince çorabın kaçtığını görmek

Rüyada ince çorabın kaçtığını görmek ihanet göreceğine, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ince çorabın kaçtığını gördüyseniz:

  • İşleri tamamlamaya ya da tamamlatmaya çalışırken çabuk öfkelenebilirsiniz.

Rüyada ince çorabın kaçtığını görmek atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına, haneye bolluk ve berekete dolacağına, haksızlık yapan kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve sıkıntıların sona ereceğine, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ten rengi ince çorap giymek zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, kurulacak bir ortaklık ile çok sevinçli ve mutluluk dolu bir yola girileceğine işarettir.

Rüyada ince çorap almak hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, anne babasından çok hayırlı dualar alacağına yorulmaktadır.

Rüyada siyah ince çorap giymek bir araya geleceğine, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada ten rengi ince çorap görmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada ince tül çorap görmek pişman olacağı şeyler yapacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yapılan iyiliklerin karşılığının alınacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada ince çorap görmek yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, güzel günler görüleceğine, manevi olarak ferahlayacağınıza inanılır.

Rüyada etek ince çorap görmek çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, kişinin kazancının çoğalacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments