Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının çorap aldığını görmek

Rüyada başkasının çorap aldığını görmek

Rüyada başkasının çorap aldığını görmek sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, her gün daha fazla dolacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, sevdikleri ile birlikte çok büyük bir sorun yaratmadan ortada kavuşacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine işaret eder.

Rüyada başkasının çorap aldığını gördüyseniz:

  • Merak ettiğiniz konuları veya bazı entrikaları görmezden gelmemenizde ya da ertelememenizde fayda var.

Rüyada başkasının çorap aldığını görmek yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, komşularla ters düşüleceğine, planlarının istediği şekilde işleyeceğine, bu durumun kendisine güç vereceğine ve geleceğine daha sıkı bağlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin çorap aldığını görmek isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada çorap satın aldığını görmek hem verimi yükselteceğine, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, belli bir kazanç elde edileceğine, yapılan işlerin fazla kazanç getirmeyeceğine, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yeni çorap aldığını görmek aranın bozuk olduğu birisiyle konuşulup sorunların çözüleceğine, sadece makamının değil kazancının da artacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine inanılır.

Rüyada çorap aldığını görmek iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına delalet eder.

Rüyada birinden çorap aldığını görmek sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, iş hayatında ve aile hayatında düştüğü boşluktan kurtulması ve parasal olarak çok zor durumlara düşmemesi için yardım edileceğine ve herhangi şekilde ortaya çıkabilecek hastalık durumundan ötürü gereken ne varsa yapılacağına, hayattan her istediğini alacağına rivayet eder.

Rüyada çorap eşlemek daha güçlü bir hale geleceğine, ancak karşısına çıkan bazı sevimsiz olaylar yüzünden etrafındaki insanlar ile tartışacağına, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına tabir olunur.

Rüyada siyah çorap giydirmek büyük sıkıntılara ve üzüntülere yol açacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments