Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boşanmak istediğini görmek

Rüyada boşanmak istediğini görmek

Rüyada boşanmak istediğini görmek istediği oranda da eğleneceğine ve keyif duyacağına, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, sayılacağına ve sevileceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına ve o kişiden duygularına karşılık göreceğine, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada boşanmak istediğini gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı veya duygusal başlıklı ilişkilerinizi ilgilendiren alanlarda hızlı gelişmelere açık zaman dilimindesiniz.

Rüyada boşanmak istediğini görmek huzura kavuşacağına, güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasının boşanmak istediğini görmek herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına işaret etmektedir.

Rüyada eşinin boşanmak istediğini görmek işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalara imza atacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocadan boşanmak istemek sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada birinin boşanmak istediğini görmek karşılıklı olarak kadir kıymet bileceklerine, düşmana karşı fikir ve güç birliği yapacağına, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Rüyada eşine boşanmak istediğini söylemek yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına rivayet eder.

Rüyada boşanmak istediğini söylemek yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, moral bulacağına, hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada kocasından boşanmak istemek mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, bol rızık elde edeceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments