Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada boşandığı kadını görmek

Rüyada boşandığı kadını görmek

Rüyada boşandığı kadını görmek başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, patron koltuğuna geçeceğine, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, aile bireyleri ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hak yoluna döneceğine, doğruluğu bulacağına, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına, sıkıntılarının bir bir çözüleceğine, iki tarafın da çok sevineceğine işaret eder.

Rüyada boşandığı kadını gördüyseniz:

  • Bir seyahat veya arkadaşlarınız ya da ailenizle yaşayacağınız bir macera hayatınızı gözden geçirmenize veya bakış açınızı yenilemenize neden olabilir.

Rüyada kadının boşandığını görmek kötülük yapmak isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, iş projelerinin gerçek olacağına, insanları hak yoluna çağıracağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine delalettir.

Rüyada boşandığı kadını görmek sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, yatırımlarının kendisine kar getireceğine ve yüzünü güldürecek şekilde sonuçlanacağına, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına işarettir.

Rüyada boşandığını söylemek hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine işaret eder.

Rüyada ablasının boşandığını görmek bazı kayıplar olabileceğine, çevresindeki insanları kötü işler için kullanacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine yorulur.

Rüyada kocadan boşandığını görmek uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada boşanmaktan vazgeçmek etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kocadan boşanmak işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, ilerleyeceğine, yeni iş yerleri açacak ya da işini büyütecek güce kavuşacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölüden boşanmak onlar nedeniyle aksilikler yaşayacağına, çok mutlu, rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments