Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinden başörtü almak

Rüyada birinden başörtü almak

Rüyada birinden başörtü almak yeni ev eşyaları alınacağına, mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, hayatının karışacağına, kırılacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine, rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, zor zamanlarında da en büyük destekçilerinin yine bu kimseler olacağına, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine tabir olunur.

Rüyada birinden başörtü almak gördüyseniz:

  • Tavsiyeler havada uçuşabilir.

Rüyada arkadaşı başörtülü görmek yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına yorulur.

Rüyada başörtülü olmak hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine, adeta bilgi kaynağıymış gibi donanımlı hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok başörtü görmek olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, insanlar tarafından takdir edileceğine, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına işarettir.

Rüyada başörtü ütülemek işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada kendini beyaz başörtüyle görmek sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada sarı başörtü görmek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, işlerin açılacağına, verilen vaatlerin yerine getirileceğine, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada açık birini başörtülü görmek işinde başarılı olacağına, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, kazancının ve rahatlığının daim olacağına işaret eder.

Rüyada başörtü takmayı unutmak onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı ve rahata ereceği bir döneme gireceğine, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments