Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada açık birini başörtülü görmek

Rüyada açık birini başörtülü görmek

Rüyada açık birini başörtülü görmek üzüntülerin daha da artacağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına, çok sevilen ve sayılan biri haline geleceğine, işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, kuş gibi hafifleyeceğine alamet eder.

Rüyada açık birini başörtülü gördüyseniz:

  • Zevkli seyahatler veya yolculuklar özel yaşamınız üzerinde olumlu etki yapabilir.

Rüyada başörtülü birini başı açık görmek iş konusunda da yeni bir atılım yapmak için niyetlenileceğine, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada açık birini başörtülü görmek huzurun ve mutluluğun hâsıl olacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine ve karşılaştığı üzücü olaylardan ötürü yardıma muhtaç insanlara destek olacağına işaret eder.

Rüyada başörtülü birini açık görmek Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada başörtülü bayanı açık görmek uğradığı zararlardan kurtulmak için alacağı borçlardan bir türlü kurtulamayacağına, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, geniş rızık elde edeceğine, ticarette başarılı olacağına delalettir.

Rüyada sarı renk başörtü takmak büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, mektepli biri olmanın ayrıcalıkları ve kendini geliştirmesi sayesinde arzu ettiği işlerde çalışabileceğine, büyük bir ihanete uğranacağına alamet eder.

Rüyada başörtülü erkek görmek rahat nedir öğreneceğine, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada başörtünün açıldığını görmek geleceğinin parlak ve güzel olacağına, deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başörtülü birini görmek yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, sıkıntılı bir dönemin ardından büyük bir mutluluk yaşayacağına, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments