Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başörtü takmayı unutmak

Rüyada başörtü takmayı unutmak

Rüyada başörtü takmayı unutmak onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, rahat şekilde geçineceğine, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, hayırlı kararlar alacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, hastalıklardan kurtulacağına delalettir.

Rüyada başörtü takmayı unutmak gördüyseniz:

  • Bakış açınızı anlamayan kişilere bazı şeyleri açıklamak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada başörtü takmayı unutmak amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine işarettir.

Rüyada eşarp takmayı unutmak yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, büyük zararlara uğrayacağına tabir olunur.

Rüyada yüzük takmayı unutmak her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, yeni bir ortama gireceğine, bu ortamda çalışmakta ya da işle ilgili adım atmakta çok zorlanacağına alamet eder.

Rüyada mavi başörtü takmak kazancının ve rızkının da garanti olacağına, büyük başarı kazanacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendini başörtülü görmek deyim yerindeyse hayatın dönüm noktasının yaşanacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına, sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine delalet eder.

Rüyada başörtüyü açmak çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada anneyi başörtülü görmek zor bir duruma düşüleceğine, beklenmedik bir anda bir dedikodunun muhatabı olunduğu ilan edileceğine, kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine rivayet eder.

Rüyada lacivert başörtü takmak yasaklı ve günahlı işler yapacağına, yeni planlar yapacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına, çok mutlu olacağına, istediği herşeye kavuşacağına, eline geçecek olan imkânlar sayesinde çok daha iyi işlere ve çalışmalara imza atacağına ve daha iyi yerlere terfi edileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments