Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başörtülü olmak

Rüyada başörtülü olmak

Rüyada başörtülü olmak verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına, üzüntülerin yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, kurulu düzenin yıkılacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, çok büyük sıkıntılar ile karşılaşsalar bile herhangi bir şekilde kötü bir duruma düşmeyeceğine, uzun zaman çekilen rahatsızlıklar yüzünden ruhsal olarak da yıpranacağına işaret eder.

Rüyada başörtülü olmak gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınızın bilerek yada bilmeyerek, bir işinizi engellemesi mümkündür.

Rüyada yeşil başörtülü kadın görmek işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, iş hayatının rakipler tarafından yapılan tüm engellemelere rağmen çok iyiye gideceğine, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada başörtülü birini görmek kötü halden iyi hale geçeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada başörtü ütülemek olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına delalettir.

Rüyada yeşil başörtü takmak toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine delalettir.

Rüyada yeşil başörtü almak yeni bir hayat kurma yolunda bazı adımlar atılacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine, bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine işaret etmektedir.

Rüyada mavi başörtülü kadın görmek kendisini çok yakında bazı güzel olayların içinde bulacağına, onlarla bir daha ayrılmamak üzere bir araya geleceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada başkasını başörtülü görmek hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine ve iş için çok emek verip etrafındaki insanlardan yardım alacağına, elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bu projelerden birinin başına kendisinin getirileceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı başörtü vermek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde kendisine çok iyi bir mevkide iş bulacağına, aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments