Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birileriyle vedalaşmak

Rüyada birileriyle vedalaşmak

Rüyada birileriyle vedalaşmak bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, güzel günlerin geleceğine, işinde uzmanlaşacağına, bilgi ile donanacağına ve okumaktan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğine, fesatlıklar içinde kalınacağına, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, rızkının kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birileriyle vedalaşmak gördüyseniz:

  • İlişkilerin nereye gittiği konusunda net fikir sahibi olmak isteyebilirsiniz.

Rüyada birileriyle vedalaşmak gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, şöhretli biri olunacağına ve işlerin uzun süre boyunca böyle devam edeceğine, edilen duaların kabul olacağına yorulur.

Rüyada birinin veda ettiğini görmek kimse ile tartışmayacağına, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına delalettir.

Rüyada eski sevgiliyle vedalaşmak atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine, iyi habere delalet eder.

Rüyada vedalaşma görmek kısa bir zamanda bulunduğu mevkiden daha iyi bir mevkiye ulaşacağına, işine dört elle sarılacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine işaret eder.

Rüyada aileden vedalasmak rahat edilecek bir projeye girileceğine, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına delalettir.

Rüyada akrabayla vedalaşmak aile hayatında çok istediği ve uzun zamandan beri hayal ettiği bir mutluluğa ve huzura kavuşacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşlarına veda etmek bir sebeple çok zarar edeceğine, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağlamak vedalaşmak ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, çok hayırlı işlere atılacağına, küçük ise kazancınızın daha az olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments