Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin veda ettiğini görmek

Rüyada birinin veda ettiğini görmek

Rüyada birinin veda ettiğini görmek hayatın temposunun yükseleceğine, kötüyse düzeleceğine, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına, kendi geleceğine, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin veda ettiğini gördüyseniz:

  • Kişisel hedeflerinize ulaşmak için kendinizi sigortalamanız gereken yerler varsa ihmal etmemelisiniz.

Rüyada birinin veda ettiğini görmek koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine, yaşanan ayrılıkların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş biriyle vedalaşmak sorunların üstesinden geleceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine tabir olunur.

Rüyada sarılıp vedalaşmak kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş babayla vedalaşmak gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine ve üzüntülerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada aileden vedalasmak işte de mutlu olunacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına işarettir.

Rüyada vedalaştığını görmek keyfe kavuşacağına, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarına veda etmek farklı sektörlere ve alanlara yöneleceğine, çok büyük başarılara imza atacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine inanılır.

Rüyada veda hutbesi görmek hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, tüm keyfinin kaçacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments