Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski sevgiliyle vedalaşmak

Rüyada eski sevgiliyle vedalaşmak

Rüyada eski sevgiliyle vedalaşmak yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, kazancını arttıracağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliyle vedalaşmak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi paylaşmanız anlaşılmanızı kolaylaştırabilir.

Rüyada eski sevgiliyle vedalaşmak iyiliklerden yüz çevirmeye, destek için ailesiyle de konuşacağına, zararını tamamen kapatacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliye veda etmek yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, maddi imkânlarının azalacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle vedalaşmak donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine, kendi çok iyi hissedeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına yorulur.

Rüyada sevgiliye veda etmek şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada akrabayla vedalaşmak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallere yakın bir zamanda kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşla vedalaşmak olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına delalettir.

Rüyada anne babayla vedalaşmak kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada komşuyla vedalaşmak ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, herkesin önünde olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments