Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aileden vedalasmak

Rüyada aileden vedalasmak

Rüyada aileden vedalasmak üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına, olumlu gelişmelerle karşılaşacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada aileden vedalasmak gördüyseniz:

  • Ne demek istediğinizi açıkça anlatabilirsiniz.

Rüyada aileden vedalasmak zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, çok zor dönemlerin geçirileceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına rivayet eder.

Rüyada ailesiyle vedalaşmak hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş biriyle vedalaşmak çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, bu yüzden zorluklara düşüleceğine, el attığı bütün işlerde büyük başarılar kazanacağına, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, sürekli dua alarak yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada herkesle vedalaşmak kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına ve ele birçok fırsat geçirileceğine, kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine inanılır.

Rüyada ağlayarak vedalaşmak çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine ve kendisini bazı kötü ve üzücü durumlarda bulacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, ruhunun şifa bulacağına inanılır.

Rüyada eşle vedalaşmak dine ve Allah’a yakınlaşacağına, haksızlığa uğrayacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada ölmüş babayla vedalaşmak bereketli bir döneme girileceğine, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, eğer bu rüyayı gören kimse müşkül bir durumda ise yakın zamanda tüm sıkıntılardan kurtularak feraha ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada insanlarla vedalaşmak yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına, engellerin ortadan kalkacağına, kişinin hayatında işlerin her zaman düzgün bir şekilde yürüyeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments