Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akrabayla vedalaşmak

Rüyada akrabayla vedalaşmak

Rüyada akrabayla vedalaşmak hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, eğlence ve renk geleceğine, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, başarısız, mutsuz ve hasta olacağına, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına, işlerinin bozulacağına, rızkının kesileceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, rahata ve huzura kavuşacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada akrabayla vedalaşmak gördüyseniz:

  • Teknolojik, elektrik elektronikle ilgili veya uzay ya da havayla bağlantılı konularda da, aksilikler veya sorunlar yüzünü gösterebilir.

Rüyada akrabalarla vedalaşmak gergin olacağına, ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına yorulmaktadır.

Rüyada akrabayla vedalaşmak hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine yorulur.

Rüyada ölüyle vedalaşmak başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine, gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada komşularla vedalaşmak bir sebeple atılan bütün adımların daha temkinli atılması gerektiğine ve bu sayede uğranılan zararın yarı yarıya azalacağına, rüya sahibinin büyük bir cesaret örneği gösterip, tüm risklerini göze aldığı bir işe atılarak bu işten çok büyük gelir elde edeceğine, büyük bir işin sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ailesiyle vedalaşmak gelirini artırdığı için sevdiklerini de mutlu etme şansı bulacağına, hayallerinin peşinden gideceğine, ikiyüzlü insanlarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada aileden vedalasmak her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliye veda etmek zorlukların bir anda biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, kesilmeyecek rızık ve kazanç sahibi olacağına yorulur.

Rüyada sevdiklerinle vedalaşmak işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine, bir süre daha sahip olduğu işle idare etmek durumunda kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments