Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlamak vedalaşmak

Rüyada ağlamak vedalaşmak

Rüyada ağlamak vedalaşmak sorunların ve sıkıntıların artacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına, örneğin; evlenip bekâr hayatından elini eteğini çekeceğine, işinde de büyük başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağlamak vedalaşmak gördüyseniz:

  • Farklı maddi kazanımlar söz konusu olabilir.

Rüyada ağlamak vedalaşmak işlerinin yarım kalacağına, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine rivayet eder.

Rüyada vedalaşırken ağlamak hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iş arkadaşlarıyla vedalaşmak her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, ömür boyu başarılı olacağına, bir sebeple hem aile bireyleri ile hem iş arkadaşları ile ters düşüleceğine ve  düşünmeden söylenecek bazı sözler yüzünden büyük bir kırgınlığa ve üzgünlüğe sebep olunacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinle vedalaşmak huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada aileden vedalasmak kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada veda hutbesi görmek çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, endişelerin yerini mutluluğa bırakacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine tabir olunur.

Rüyada birileriyle vedalaşmak arzularına kavuşacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kısa süre içinde karşılaşacağı sorunları kolay bir şekilde aşacağına, rahat bir döneme gireceğine delalet eder.

Rüyada anneye veda etmek çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments