Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle karşılaşmak

Rüyada sevgiliyle karşılaşmak

Rüyada sevgiliyle karşılaşmak verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yakın bir zaman içinde çok hayırlı ve bütün hayatını baştan sona değiştirecek çeşitli adımlar atacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle karşılaşmak gördüyseniz:

  • İlerlemeye açık, önemli fikirleriniz var.

Rüyada eski sevgiliyle karşılaşmak büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgiliyle karşılaşmak inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, kişinin malını kaybedebileceğine, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına alamet eder.

Rüyada eski sevgiliyle yolda karşılaşmak çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada yılanla karşılaşmak mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine işaret eder.

Rüyada akrabayla karşılaşmak büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, hayatını yoluna koymaya, itibarın ve makamın yükseleceğine inanılır.

Rüyada sevdiğinle karşılaşmak eski enerjisini bulacağına, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların biteceğine ve çocuklarla ilgili bir iş yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski bir arkadaşla karşılaşmak kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine, maddi zararını karşılayacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir arkadaşla karşılaşmak maddi olarak güç kaybedeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, başarılı birçok çalışmaya ve projeye imza atılacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments