Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koyun taşlamak

Rüyada koyun taşlamak

Rüyada koyun taşlamak iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, çalışmaları kötüleyeceğine, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, imkânların çok daha iyi olacağına, varolan borçların ödeneceğine, kazançların artacağına, yakın zaman içinde büyük maddi kazanç elde edileceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına tabir olunur.

Rüyada koyun taşlamak gördüyseniz:

  • Yapılacak konuşmalardan kaçmak zor olsa da, bazı bedeller ödetebileceğini unutmadan hareket etmekte fayda var.

Rüyada koyun taşlamak şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse kabına sığmaz olacağına yorulur.

Rüyada kaplumbağa taşlamak iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, ancak kısa süre içinde bu sorunları atlatıp büyük başarılar kazanacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ayıyı taşlamak yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, rüyayı gören kişi bekar ise kısmetinin çıkacağına işarettir.

Rüyada kocasını taşlamak özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına işarettir.

Rüyada taşladığını görmek sağlık sorunları yaşanacağına, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine yorulur.

Rüyada armut taşlamak bir sebeple rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, endişe duyulan bir hastalığın aile bireylerinden birinde baş göstereceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına tabir olunur.

Rüyada fare taşlamak ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kadın taşlamak beyaz ise güzel bir haber alınacağına, her türlü başarıyı elde edeceğine, hastalığını yenmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments