Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpekleri taşlamak

Rüyada köpekleri taşlamak

Rüyada köpekleri taşlamak çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, uzun zamandan beri ters giden şansın düzeleceğine, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, bu kötü durumların üst üste gelmesi sebebiyle çok büyük bir vicdan muhasebesine gidileceğine işaret etmektedir.

Rüyada köpekleri taşlamak gördüyseniz:

  • Tekerleğin icadından beri ekonomik veya duygusal seçenekleriniz üzerinde uzun uzun düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada köpeği taşlamak güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, iyi bir kariyer edineceğine, kısa bir kırgınlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada köpek taşlamak elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, Allah katında yükseleceğine, işlerin yavaşlayacağına yorulur.

Rüyada köpekleri taşlamak yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına tabir olunur.

Rüyada köpek taşladığını görmek gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına delalettir.

Rüyada kedi taşlamak aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına işaret eder.

Rüyada yılan taşlamak deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına alamet eder.

Rüyada kediyi taşlamak karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ayı taşlamak uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, yurtdışına gidileceğine, bu sayede birçok yeni bağlantı kurulacağına, onları gerisinde bırakıp, hayatından çıkaracağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments