Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada önlük yakalığı görmek

Rüyada önlük yakalığı görmek

Rüyada önlük yakalığı görmek başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, insanlara karşı duygu ve düşünceleri konusunda hep açık olacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına, maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına, borçların hafifleyeceğine, sorumlulukların azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada önlük yakalığı gördüyseniz:

  • Yanıltıcı durumlara, kişilere dikkat etmek gerekebilir.

Rüyada önlük yakalığı görmek kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, kişinin içinin daralacağına, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada önlük yakası görmek kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, bol ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına işaret eder.

Rüyada siyah önlük görmek her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, niyetlendiği işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada beyaz önlüklü doktor görmek ancak kendisine destek olmaktan ve yardım etmekten de geri durulmayacağına, rahatının, huzurunun, sağlığının, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, onunla yaşamını birleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz önlüklü birini görmek tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, onların başarıları ile gururlanacağına, takdir edilen kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz önlük giymiş birini görmek geçim derdinin baş göstermeyeceğine, kısmetinin ve bahtının kapanacağına, şansının her daim kendisinden yana gideceğine alamet eder.

Rüyada önlük görmek rüyayı gören kişiye çok büyük bir şöhret getireceğine, çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine alamet eder.

Rüyada pembe önlük görmek resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, böylece kişinin hafifleyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments