Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babadan korkup kaçmak

Rüyada babadan korkup kaçmak

Rüyada babadan korkup kaçmak çekilen zahmetin çoğalacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, işinde uzmanlaşmak ve makam sahibi olmak için atılımlara geçeceğine, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine işaret eder.

Rüyada babadan korkup kaçmak gördüyseniz:

  • Kendinizi yıpratma meylindesiniz.

Rüyada babadan korkup kaçmak tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, başarısının artacağına alamet eder.

Rüyada korkudan kaçmak rahatlığa erileceğine, sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına alamet eder.

Rüyada birinden korkup kaçmak mutlu ve hayırlı bir hayat süreceğine, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada inekten korkup kaçmak büyük kazançlar getireceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına alamet eder.

Rüyada attan korkup kaçmak hayatına yeni anlamlar ve değerler geleceğine, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına alamet eder.

Rüyada korkup birinden kaçmak sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, yüksek makamlara geleceğine bu sayede hayatın tüm külfetinden de kurtulmuş olacağına tabir olunur.

Rüyada mezarlıktan korkup kaçmak çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölüden korkup kaçmak hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, ele geçen paranın daha da artacağına, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments