Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok korkup kaçmak

Rüyada çok korkup kaçmak

Rüyada çok korkup kaçmak çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok korkup kaçmak gördüyseniz:

  • Felsefik bir değişim söz konusu olabilir, sezgilerinize güvenin.

Rüyada korkup kaçmak saklanmak nimetin çoğalacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada birilerinden korkup kaçmak yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına inanılır.

Rüyada birinden korkup kaçmak alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, çok güzel olaylar yaşayarak çok büyük ve çok güzel bir dönemin başlayacağına, güzel sözler işiteceğine rivayet eder.

Rüyada korkup birinden kaçmak itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada köpekten korkup kaçmak kimden akıl soracağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine alamet eder.

Rüyada inekten korkup kaçmak hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine, her türlü kötü kazadan ve kimseden korunacağına yorulmaktadır.

Rüyada korkudan kaçmak çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpeklerden korkup kaçmak sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, kısmetlerinin açılacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments