Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zehirli ok görmek

Rüyada zehirli ok görmek

Rüyada zehirli ok görmek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, kısmetlerinin bollaşacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, amaçlarına ulaşacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, ona özlemle sarılacağına, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına yorulmaktadır.

Rüyada zehirli ok gördüyseniz:

  • Ek gelirler söz konusu olabilir.

Rüyada zehirli ok görmek bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, çok iyi ve hayırlı evlatlara sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada oğlunun zehirlendiğini görmek çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tüm endişe ve üzüntülerinden kurtulacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada zehir içtiğini görmek elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, haberler alacağına delalet eder.

Rüyada köpeğin zehirlendiğini görmek kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, huzura kavuşacağına yorulur.

Rüyada yemekten zehirlenmek yapılan ahlaksız davranışlara, ilişkileri veya evlilikleri boyunca kadının söz sahibi olacağına, sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada yılanın zehirini çıkarmak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, kazancının yerine gelmesine ve zararının da yavaş yavaş kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zehir temizlemek hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, rahatının yerine geleceğine ve psikolojisinin yaşadığı güzel olaylar sayesinde daha iyi olacağına inanılır.

Rüyada zehirli kertenkele görmek inancından ödün vereceğine, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine, verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments