Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada biri tarafından uyandırılmak

Rüyada biri tarafından uyandırılmak

Rüyada biri tarafından uyandırılmak mutluluğunun artacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve yaşamında çok güzel gelişmeler meydana geleceğine, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine, bu çalışmaların hayırlı bir şekilde sonlandırılması ile insanların imrendiği ve kıskandığı bir kişi olacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, işlerini toparlayacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, dertlerin uzaklaştırılacağına rivayet eder.

Rüyada biri tarafından uyandırılmak gördüyseniz:

  • Hayatınıza farklı bir gözle bakabilirsiniz.

Rüyada ölü tarafından uyandırılmak hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına işarettir.

Rüyada biri tarafından uyandırılmak en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine bu sayede kendisine olan inancını ve güvenini geri kazanacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkası tarafından uyandırılmak ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine delalet eder.

Rüyada birisi tarafından uyandırılmak ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına bu sayede başarıya ve sonuca çok daha kısa yoldan giderek hem zaman kazanacağına hem de huzuru yakalamanın yolunu keşfedeceğine tabir olunur.

Rüyada ezan sesine uyanmak mutluluğa ve neşeye, ortaklıklar varsa da bozulacağına, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birini uyandırmak hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada uyumak uyanmak kısa bir zaman için alınmış olan borcun ödenemeyeceğine ve zararların günden güne artacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine yorulur.

Rüyada düşerek uyanmak iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments